Selectează o Pagină

Oferim servicii medicale

Cabinetul Medical Dr. Corban este un cabinet de medicina de familie si medicina alternativa condus de Dr. Corban Ana Mihaela, medic primar de medicina generala care asigura consultatii si tratament pentru adulti si copii in ambulator si servicii de:

Dr. Corban

Despre

Numele meu este Ana Mihaela Corban

Sunt medic primar medicina generala, am absolvit Facultatea de Medicina si Farmacie Tg.Mures in 1987, de formare medic de medicina clasica, consider de mai bine de 20 de ani ca tratamentele alopate nu ajuta in totalite organismul, de aceea m-am indreptat spre medicina complementara, alternativa, medicina sufletului (dr.Bach), medicina traditionala chineza, medicina informationala-energetica, medicina secolului XXI, am invatat si invat in continuare, am participat la numeroase cursuri postuniversitare in homeopatie, neurofiziologie si biofeedback, ecografie, medicina traditionala chineza, fitoterapie si reflexoterapie, urmate de diplome si competente.

Intotdeauna incerc sa conving pacientul “ca medicamentele alopate fac bine intr-un singur loc si pot strica in zece locuri”. De aceea incerc si reusesc sa-i conving sa imbinam alopatia cu medicina alternativa, si incet incet sa renuntam la chimicale, ii invat sa gandeasca pozitiv, sa invete sa iubeasca neconditionat, sa accepte totul asa cum este.

Aceasta medicina energetica (vibrationala) este singura sansa de a ne impaca cu viitorul. Si cum spune Urania – “Doresc tuturor celor care cred in medicina vibrationala Drum drept si Lumina” Urania 7 sept.2005

Specializări Medicale

Medicină de familie

Asigură asistență medicală primară și continuă, educațională, terapeutică și de recuperare.

Medicină preventivă

Practicii medicale, pentru întărirea imunității, destinată sănătății și well-beingului, respectiv prevenirii bolilor.

Medicină naturistă

Medicina naturistă oferă importante resurse terapeutice ce ajută la păstrarea şi restabilirea sănătăţii.

Medicina muncii

Se ocupă cu prevenția, diagnosticarea și managementul bolilor profesionale și a celor legate de profesiune, a accidentelor de muncă, precum și cu promovarea sănătății și productivității muncitorilor.

Vă așteptăm la Cabinet Dr. Corban Ana-Mihaela.

Pentru programări telefonice, sunați la unul din numerele de telefon

Program

Luni – Miercuri: 14:30 – 18:00
Marti – Joi  – Vineri: 08:00 – 12:00